Her kan du se noen av Rypa's kritikker

Et par av Rypa's jaktprøvekritikker

Robbie:
Her er en av kritikkene til Robbie også. Robbie har både 1.UK og 1.AK, men de kritikkene har vi foreløpig ikke.

Robbie er en unghund som viser et prima unghundformat i alle deler. Arbeider intenst og iherdig i alle sine slipp. Har stand langt ute, rype letter før vi er på jakthold. Har i senere slipp kort stand, rype letter RIOS. En fremragende unghund som i dag ikke får vist reising. Tildeles i dag 2 pr UK.
Slipptid: 85 min
Tallkarakter 5 5 5 6 4 4 4

Rypa:
Rypa viser oss et klassesøk,avsøker anvist terreng på beste måte. Fortsetter sitt eminente søk dagen ut, dessverre uten å komme for fugl.

Tallkarakterer: 656444
Dommer: Per Tufte

Rypa går et utmerket søk i tungt føre og avsøker terrenget i flotte slag, bruker vind og biotop fornuftig i god kontakt. Rypa fortsetter sitt utmerkede søk og dette ender i stand, reiser rype og er rolig i oppflukt og skudd, utreder greit. Apportbevis fremlagt.

En meget tiltalende hund som i dag tildeles 1. AK

Dommer Stein Helge Østerli og Petter Skaug

Karakterer: 556444 Presisjon: 4 Reis: 4

Lørdag var det også nære på for Rypa, hun hadde en stand, men hverken Trygve eller dommeren så rypene. Partiet så imidlertid at det lettet 2 ryper... Men, sånn er livet. Her er lørdagens kritikk:

Rypa er en intens jeger som jakter konsentrert og fornuftig på tungt underlag. Dekker terreng og biotop meget godt, god kontakt. Rypa er en overskuddshund, som står på en lang dag, dessverre uten å lykkes. (Rypa gikk i 90 minutter)

Dommer: H. Sørebøen

Karakterer: 656444

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 21:29

Hei,
Jeg vil si at mor her er middels stor.

23.11 | 10:42

Hei
Ser dere har planlagt et kull i 2022, vi er interessert🙂 er hundene deres store og robuste på str? Spør da vi liker litt str på de.

14.10 | 19:18

Send oss en e-post på rypebua@gmail.com

14.10 | 19:16

Oi, så spennende! :)

Hvordan kan jeg sette meg på en slik liste?:)