For en dag!!!!
Vi koste oss glugg i hjel!!!
Trygve fylte 50 år den 19. mai.

Et slikt jubileum må jo markeres og vi inviterte venner og familie til fest den 30.05.09. Dette var jo pinsehelgen, så det var dessverre en del som ikke hadde anledning til å delta, men allikevel var det mange som ønsket å feire jubilanten 😀

Med en fantastisk flott sommerdag som bakgrunn startet festen kl. 1400. En natursti  med mange poster og både lette og veldig vanskelige spørsmål og hvor det innimellom også var spørsmål som: "Smak på innholdet i flaskene i kjølebagen, hva er det du drikker"? bidro til den høye stemningen. To av lagene laget egne heiarop som lød som så:  Stein, Saks, Papir - vi vinner så det svir!!!!!!!! og Vi skal vinne, bare se - for vi er laget nummer tre- Yeeeaaah!!!!

Vel tilbake på Solbakken var det Melkespannkasting, luftgeværskyting og tautrekking. Også her var innsatsen og vinnerviljen upåklagelig - og humøret var på topp :-)

I mellomtiden passet kokken på den helgrillede grisen Arne, som smakte alldeles fortreffelig når vi endelig kom så langt som til middag 🙂

På tross av den tidlige starten varte festen til langt ut i de små timer og vi håper at alle koste seg like mye som vi gjorde!!!

TUSEN TAKK til alle dere som bidro til å lage akkurat den festen Trygve ønsket seg!!! Alle gjestene, Nina som var en briljant toastmaster og kakebaker, Kari og Ingemar som kreerte og dekket bordet, Jostein som skaffet grisen og grillen og hjalp til med å sette opp partyteltet m.m.m., kokken Jon Arne, Andrea og Camilla som var supre serveringsdamer og ryddepiker og til Thomas som ordnet profesjonelt stereoanlegg og som var DJ.!!!!!!!! Uten dere - ingen fest :-)

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 21:29

Hei,
Jeg vil si at mor her er middels stor.

23.11 | 10:42

Hei
Ser dere har planlagt et kull i 2022, vi er interessert🙂 er hundene deres store og robuste på str? Spør da vi liker litt str på de.

14.10 | 19:18

Send oss en e-post på rypebua@gmail.com

14.10 | 19:16

Oi, så spennende! :)

Hvordan kan jeg sette meg på en slik liste?:)