Her kan du lese om vår hannhund

Scottegutten

Vår kjære Scottegutt er dessverre reist til rypehimmelen...

Neadalens Lp-A Scott er en kraftig og flott hannhund som ble født 20.10.99 i Selbu. Han kommer fra et kull på 9 og er bl.a. broren til Norsk Derbyvinner Neadalens Lp-A Nea. Faren hans Eklias Adam er norsk og svensk utstillingschampion, samt jaktchampion og Årets Hund i NISK på skog. Moren Valeheias Litj-Pia var også en høyt premiert dame.

Scott er en fantastisk jeger, holder hodet kaldt, jager aldri fugl og er en viltfinner av rang. Vi kaller ham for Kongen av Bittermarka 😎 Nå er han pensjonert fra prøver, pga prolaps i ryggen, men han er fortsatt med og jakter og trener - han har bare ikke like lange dager i fjellet som tidligere...

Inne er Scott en rolig og kosete herremann. Han er mest fornøyd når han får ligge på fanget, eller under dyna i sengen... :-)

Han har gjort det bra på jaktprøver og også på utstilling.

Her er Scott's resultater på jaktprøver:
3 UK
6 x 3 AK
6 x 2 AK
1 AK

På utstilling har han disse resultatene:

7 x 1 AK
2 x Cert
1 x BIM
1 x BIR
2 x 2 AK

Vår kjære, kjære Scott jakter nå på de evige jaktmarker. Spondylosen ble for plagsom for ham og vi måtte ta farvel så alt for tidlig. Scott ble nesten 11 år. Vi vil aldri, aldri glemme ham!!!!!!!

Bestemor Neadalen 16.08.2010 22:56

Hvil i fred, Kjære Scott.... Da jeg leste minneordet - rant tårene i strie strømmer her.....

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 21:29

Hei,
Jeg vil si at mor her er middels stor.

23.11 | 10:42

Hei
Ser dere har planlagt et kull i 2022, vi er interessert🙂 er hundene deres store og robuste på str? Spør da vi liker litt str på de.

14.10 | 19:18

Send oss en e-post på rypebua@gmail.com

14.10 | 19:16

Oi, så spennende! :)

Hvordan kan jeg sette meg på en slik liste?:)