Vår lille engel

Ena Pena Rampetryne

Neadalens Vesle Ena, født 18.02.03. Etter Eklias Adam og Valeheias Litj-Pia (gjenparring, samme kombinasjon som Scott).

Vår store sorg er at vår kjære, lille Ena Pena ikke er med oss lenger. Hun var ei herlig, lita frøken med et skikkelig rampetryne. Litt rampete var hun også, i fjellet, men med mye hjelp fra Torgeir og Kristine Møst (Kennel Neadalen) og mye trening i fjellet, ble hun veldig bra. Hun var en storsjarmør av rang og elsket å sitte i fanget, så søt og rolig i huset som det går an å bli. I fjellet hadde hun til tider et blendende søk. Selvom hun var ei lita frøken, så hadde hun en enorm trekkvilje. Til og med Ruby måtte se seg slått av Ena i skisporet!

Hennes siste sesong på jaktprøver viste at hun var veldig nær høyeste premie og hun var bedre enn noensinne. Hun ble da også godkjent avlstispe og vi hadde planlagt et kull på henne i løpet av sommeren. Men, slik ble det dessverre ikke...

Ena Pena var min lille hjerteknuser og jeg greier fortsatt ikke å tenke på henne uten å gråte. Det er forferdelig når en hund blir så syk at hun må forlate oss i en alder av bare 5 år!!!!!!!!

Hun vil alltid være med oss i våre hjerter!!!

Her er Ena's meritter på jaktprøver :

3 x 2 UK
3 AK
2 AK

og utstilling:

2 x 1
2 x 2
Vår kjære Ena Pena sover søtt i sin jakthimmel.

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 21:29

Hei,
Jeg vil si at mor her er middels stor.

23.11 | 10:42

Hei
Ser dere har planlagt et kull i 2022, vi er interessert🙂 er hundene deres store og robuste på str? Spør da vi liker litt str på de.

14.10 | 19:18

Send oss en e-post på rypebua@gmail.com

14.10 | 19:16

Oi, så spennende! :)

Hvordan kan jeg sette meg på en slik liste?:)