Villmarksporten's Veni Vidi Vici

Vår lille baby


Vicky er nå solgt tilbake til oppdretter. Hun har mange gode kvaliteter, men hun har enkelte ting, bl.a. er hun skuddredd, som krever mye tid og arbeid.  Vi tok derfor den tunge beslutningen å selge henne og prioritere valpene. Det var veldig trist, vi er jo så glade i henne og så at hun er en fantastisk vindbruker og viltfinner. Det beviste hun også da hennes nye eiere startet henne bare få dager etter overtakelse og fikk 2. UK, helgen etter fikk hun 1. UK og helgen etter der igjen, nok en 2. UK. Det er moro å se at arbeidet vi har lagt ned i henne gir resultater 😀 Vi håper at Vicky blir til stor glede for Odd og Grete og at de får bukt med skuddredselen.

Villmarksportens Veni Vidi Vici (Vicky). Hun er født 16.10.08 og er etter Villmarksportens Trolle og Rothuas Athos av Juni, som bl.a. er Norsk Derbyvinner og jaktchampion.

Vi har lekt med tanken på å prøve en Engelsk Setter og nå var tiden inne. Vicky er ei lita jente med tæl og vilje, så det blir spennende å se hvordan hun utvikler seg:-)

Hun er selvfølgelig supersøt og sjarmerer de fleste. Hun er ei skikkelig kosejente og ser ut til å ta dressur greit. Hun er litt veik og samtidig sta, noe som er en utfordring.

18.03.09

Lille Vicky har nå begynt å forstå hva livet dreier seg om og har hatt sin første stand i fjellet. Hun er ivrig og bruker nesen og biotopen flittig! Det skal bli veldig artig å jobbe med henne fremover :-) Hun sekunderer konsekvent og jammen apporterte hun utlagt, halvfrossen, rype også. Leveringen var det værre med, den rypa var nemlig hennes!!!!

08.10.09

Vicky begynner å bli stor jente og har utviklet seg MYE i løpet av sommeren og høsten. Hun viser oss en fantastisk flott vindbruk og har en imponerende reviering. Dette resulterer i at hun kommer ofte i fugl og vi har allerede felt den første fuglen for henne! Hun sekunderer spontant og er - hva skal vi si - relativt rolig, i oppflukt og skudd 🙂 Det blir morsomt å se hva hun får til etterhvert som vi skal stille henne på prøver. Foreløpig mangler litt både på format og dressur, så det blir ingen start før til vinteren.

.

Vicky apporterte for første gang, 15.03.09, på hytta

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 21:29

Hei,
Jeg vil si at mor her er middels stor.

23.11 | 10:42

Hei
Ser dere har planlagt et kull i 2022, vi er interessert🙂 er hundene deres store og robuste på str? Spør da vi liker litt str på de.

14.10 | 19:18

Send oss en e-post på rypebua@gmail.com

14.10 | 19:16

Oi, så spennende! :)

Hvordan kan jeg sette meg på en slik liste?:)