Informasjonsside for A- og B-kullene

Jeg tenkte jeg skulle legge ut de mest aktuelle jaktprøvene og når fristene går ut, for de av dere som har ambisjoner om å stille i vinter. Dette er mest med tanke på B-kullet, da de som har hund fra A-kullet er erfarne ift hvilke prøver de vil stille på Kul

De første prøvene har fristene gått ut på allerede, og 8.-10.03 går jo RM, men jeg har tatt med to prøver for de som ikke skal være med der.

De prøvene vi skal være med på er merket med en stjerne, de tradisjonelt beste prøvene (mest fugl) utenom disse er merket med to stjerner.

Terminlisten finner du her: http://www.nkk.no/nkk/public/openIndex?ARTICLE_ID=303

Denne siden er litt vond å jobbe med, man ser ikke teksten når man har fyllt ut ruten, så jeg lager ett nytt innlegg med de aktuelleprøvene.

 

 

 

 

Som vi skrev tidligere i dag gledet vi oss til en hyggelig helg med verdens beste valpekjøpere, og til Rypebuamesterskapet. Men, da jeg gikk i fjellet i dag, på fjerde dagen, og så at føret bare blir tyngre og tyngre og rypene er fraværende, så tenkte jeg mye på hvilket utbytte vi ville  få av denne helgen. Meningen var jo at vi skulle trene på fredag og eventuelt gi veiledning ift ulike problemer, og så avholde mesterskapet på søndag med påfølgende kåring av årets Rypebua mester. Når våre hunder, som er relativt trente og erfarne ikke kommer seg ut i et premieringsversig søk, tenkte jeg at det blir vanskelig både å veilede ift problemer og å kåre en vinner. Vi sendte derfor en e-post til de som var påmeldt og spurte hva de syntes, avholde nå eller utsette til mars. Det var enighet om å utsette, så my dato ble satt til 8.-10.03. Da avholdes mesterskapet på lørdag og trenes på søndag. 

Vi gleder oss til en ny helg sammen med dere! Dessverre kan vi ikke by på perfekte forhold, det snør og snør og er blytungt i fjellet. Lite ryper også, så vi får håpe på mange varmegrader og mye sol, så føret blir bedre og rypene kommer frem Kul

Ellers kommer. I ikke inn på Dogweb for øyeblikket. Vi får beskjed om at vi ikke har betalt, men det har vi gjort så jeg har sendt en e-post og håper det ordner seg i løpet av dagen. Det er jo spennende å se resultatene der nå. Dessverre har vi fått den triste beskjeden at Basco ble lest av til C på den ene hoften. Det er veldig leit både for oss og for eier!!!  Silje har  gitt oss tilbakemelding om at Lykke har A hofter og det er jo kjempebra Kul Jeg vet ikke om Brava's resultat har kommet enda, men det er jo det eneste vi venter på nå. Runar skal også tøntge Birk etterhvert, så da eSynnestedt alle røntget Kul

Ettersom vi blir såpass mange, og noen har lengre reiseveg enn andre, noen kommer senere avgårde også videre, tror vi det blir mest praktisk at alle spiser middag hver for seg på veien, på fredag. Så kan jeg lage en stor kjele med fersk suppe med farseboller som vi bare kan varme opp når vi kommer inn fra fjellet på lørdag :-)

 

Husk ellers å ta med sengetøy, og vannlasker til hundene i fjellet - og en lunsj med mye energi. Det er tungt i fjellet og viktig å fylle opp både med vann og mat til hundene.

 

08.02.13

Rypebuamesterskapet går av stabelen helgen 15-17/2.

Disse er påmeldt:

AK - A kullet:

Ole Flatner med Aya 

Harald Arnesen med Vita 

Lene Moen med Bamse 

Trygve Moen med Mercedes 

UK - B kullet:

Bjørn Erik og Heidi Sørli med Basse

Roger og May Britt Selmersen med Mira

Dagfinn Elstad med Bjørk

Anders Nyberg med Bounty

Per Og Marit Engebakken med Brava

Lene Moen med Oda

Silje og Kristiane Steinstø med Lykke

Runar Thoresen med Birk?

Jon Olav Eidsmo med Bea?

 

Det blir felles middag på fredag, når alle er kommet opp. VI står for denne middagen. Felles middag på lørdag også, den står dere for ;-) Ta med dere det dere vil spise til frokost og det dere skal drikke. Ellers er det jo alt hundeutstyr, pluss innebur.

På lørdag trener vi sammen og ser på eventuelle utfordringer vi kan jobbe med. Og på lørdag går mesterskapet av stabelen og vi gleder oss til å se hvem som går av med seieren! Mesterskapet går selvfølgelig på SØNDAG!!! :-)

 

Fordi vi blir så mange er det ikke plass til alle på vår hytte, men Per og Marit er så snille og åpner sin hytte for de vi ikke får plass til :-) Fordelingen over hvem som skal bo kommer når vi har sett på kabalen :-)

Nyeste kommentarer

23.11 | 21:29

Hei,
Jeg vil si at mor her er middels stor.

23.11 | 10:42

Hei
Ser dere har planlagt et kull i 2022, vi er interessert🙂 er hundene deres store og robuste på str? Spør da vi liker litt str på de.

14.10 | 19:18

Send oss en e-post på rypebua@gmail.com

14.10 | 19:16

Oi, så spennende! :)

Hvordan kan jeg sette meg på en slik liste?:)