Vår første irsksetter

Rubbelubbestubban

Varpåsens Ruby, født 03.06.99 er etter US Hotdog og US Phantomet. Phantomet er norsk og svensk utstillingschampion og jaktchampion.

Ruby var vår første irsksetter og det bærer hun preg av... Hun er ei tøff frøken som vi aldri har fått rolig i fugl, og derfor har vi heller ikke kunnet stille på prøver med henne. Men, for en jeger!!!! En selvlært sådan, vi hadde jo ikke filla peiling på hva vi holdt på med og gjorde vel alle de feilene som tenkes kan.... Hun er en fantastisk viltfinner, står stødig til vi kommer, reiser som en kanonkule og apporterer som en gudinne. I tillegg rapporterer hun!!!

Alle våre hunder elsker også å trekke, men få slår Ruby der. Hun kaster seg i selen og jobber som en gal fra start til slutt:-) Så er hun også bygget som en pitbull:-))))

En meget spesiell hund er hun, veldig klok og utrolig snill. Ruby er også ei herlig kosejente, men med litt mye stress i seg. Det har heldigvis roet seg med årene.

Vi har jo mye hund etterhvert og Rubystuby, Rubbelubbestubban m.m., var selvfølgelig med på jakt og trening, men vi følte at vi ikke fikk gitt henne all den tiden hun trengte. Det ble lett til at vi prioriterte de hundene vi stiller på prøve med. Hun har derfor flyttet til en godt voksen jeger, som bruker henne veldig mye og som er kjempefornøyd over å ha fått en så fantastisk jakthund både i skog og på fjell.

Allikevel skal det ikke stikkes under en stol at vi savner henne veldig... men vi har heldigvis veldig god kontakt med fosterpappaen hennes...
Scott til venstre og Ruby til høyre, koser seg i sofaen på hytta :-)

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 21:29

Hei,
Jeg vil si at mor her er middels stor.

23.11 | 10:42

Hei
Ser dere har planlagt et kull i 2022, vi er interessert🙂 er hundene deres store og robuste på str? Spør da vi liker litt str på de.

14.10 | 19:18

Send oss en e-post på rypebua@gmail.com

14.10 | 19:16

Oi, så spennende! :)

Hvordan kan jeg sette meg på en slik liste?:)