Her bor vi

Aldri om vi flytter herfra!

Tidligere bodde vi på Vinterbro i et alt for stort hus. Problemet var at området ikke egnet seg spesielt godt i forhold til å ha 3 hunder, som vi hadde den gangen. Vi var lenge på utkikk etter et småbruk eller en gård og etter ett par års leting fant vi endelig drømmen vår 😀

Solbakken er, for oss, det perfekte stedet å bo. Vi har store jorder og egen skog (ikke si det til noen men her er det bra med skogsfugl...) Skogen har også et tjern som heter Putten, der vi bader med hundene om sommeren. Jordene er perfekte til mye, her driver vi med dressur, hundene får løpe fritt og om vinteren snørekjører vi på dem. Det er bare i vekstsesongen at de får ligge i fred.

Huset på gården er bygget i 2004 og de andre bygningene er heller ikke gamle, med unntak av stabburet. I tilknytning til redskapsskjulet har vi laget en stor hundegård på ca 120 m2, der hundene har et oppvarmet rom, med seng og dyner selvfølgelig, som de kan gå inn i, og flere hundehus ute. Her tilbringer de noen timer hver dag, men for det meste er de inne sammen med oss, når vi ikke trener på et eller annet.

Her har vi alt, Trygve har til og med et stort grisehus, som er hans garasje på gudvethvormange kvadratmeter, som han fyller opp med gamle veteranbiler. Han har virkelig fått oppfylt sin store drøm om en STOR garasje!!! Der pusler han med alle prosjektene sine og etterhvert er det noen som er kjørbare også... 😉 Blir sikkert en egen side med biler her etterhvert også. Mannen er jo helt Bilfil!!!! 😀

Her bor vi (synd det var så grått i dag...)

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 21:29

Hei,
Jeg vil si at mor her er middels stor.

23.11 | 10:42

Hei
Ser dere har planlagt et kull i 2022, vi er interessert🙂 er hundene deres store og robuste på str? Spør da vi liker litt str på de.

14.10 | 19:18

Send oss en e-post på rypebua@gmail.com

14.10 | 19:16

Oi, så spennende! :)

Hvordan kan jeg sette meg på en slik liste?:)