Om oss

Hvem er vi?

Denne siden handler om Lene og Trygve Moen og våre 5 hunder. I tillegg har vi sjefskatten vår, Fritz Frantzen ❤️

 

Vi begynner å bli godt voksne, selvom vi ikke helt har forstått det selv... Lene er født i 1961 og Trygve i 1959. Trygve er rørlegger, mens Lene har jobbet som leder i staten. Lene er nå hjemmeværende.

Vi bor på en gård i nærheten av Årnes og stortrives her alle sammen! Vi er også så heldige å ha en hytte i Trysil, der vi tilbringer VELDIG mye tid med hundene.

Vi har for tiden 4 irske settere;  Rypebua's  Cortina Lotus (Tina),

INT JCH, FJCH, FJCH NJCH NMFL19 NMFS20 Hercule des Sorcieres du Sancy , Sønn av Beava og Hercule US Fantom  også har vi  en datter av Tina som heter Rypebua's Ghia  

 
I oktober 2014 kom det en utsultet og syk katt på trappen vår. Da han ble frisk tok han straks sjefsrollen i flokken vår og nå er han og hundene kjempevenner. Han er en rar fyr som blir med på tur og koser mer med hundene enn med oss. Vi trengte en musejeger på gården, så Fritz Frantzen ble kastrert og chippet og fikk bli hos oss (etter en omfattende etterlysning av eiere). Han ser ut til å stortrives både her og på hytta og er en skikkelig dyktig jeger 😊 Han er en utrolig snill katt og vi er bliTT veldig glade i ham ❤️

Vår store lidenskap er hundene, jakt og trening med disse, samt å stille på jaktprøver. Mercedes er pensjonert nå og det er Hercule også. Fant og Tina i VK, mens minstejenta Ghia kanskje får prøve seg i UK i vinter. Les mer om de forskjellige hundene på deres egne sider.


Vårt ønske er i tillegg å drive et lite oppdrett for å avle frem sunne hunder med godt gemytt og sterke jaktlige egenskaper!
 
Både Lene og Trygve er utdannete instruktører for fuglehunder, både Fase 1 og Fase 2 og vi tilbyr meget god oppfølging til våre valpekjøpere. Vi arrangerer gratis dressurkurs, valpesamlinger i fjellet og trening på tamfugl (tamfugltrening og arrangementer vi holder hos andre må den enkelte betale selv) for de som har valp fra oss.

Her kan du følge med i vårt liv, se bildene våre og skrive en hilsen til oss i gjesteboken. God fornøyelse! 

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 21:29

Hei,
Jeg vil si at mor her er middels stor.

23.11 | 10:42

Hei
Ser dere har planlagt et kull i 2022, vi er interessert🙂 er hundene deres store og robuste på str? Spør da vi liker litt str på de.

14.10 | 19:18

Send oss en e-post på rypebua@gmail.com

14.10 | 19:16

Oi, så spennende! :)

Hvordan kan jeg sette meg på en slik liste?:)